Read エスケープジャーニー 1 [Escape Journey 1] by Tanaka Ogeretsu おげれつたなか Online

-1-escape-journey-1

何度離れてもまた君を好きになる。「性欲処理」呼ばわりされて別れた元カレ太一と、大学でまさかの再会を果たした直人! ガッツリ過去の怒りを引きずっていた直人だったけど、高校時代に比べ成長した太一に少しずつ心を許し始める…。そんな中、友達のふみちゃんが太一に恋しているらしく…?友達だと相性バツグンなのに“恋愛"になった途端うまくいかない、傷だらけの恋愛譚! 描き下ろしは“おもらし"ですv...

Title : エスケープジャーニー 1 [Escape Journey 1]
Author :
Rating :
ISBN : 9784799726853
Format Type : Paperback
Number of Pages : 252 Pages
Status : Available For Download
Last checked : 21 Minutes ago!

エスケープジャーニー 1 [Escape Journey 1] Reviews

  • MaDoReader
    2018-10-29 05:13

    4,5Vaya racha de BLs bonitos que llevo, me ha encantado.Nao es amor.

  • Sophie
    2018-11-12 04:16

    This was supergood and surpassed my high expectations. A story about two guys who were together in high school, but then split up because of a lack of communication. It takes them a while to get things right the second time. This is a really well done BL manga that captures the insecurity that comes with relationships where there isn't marriage as a final goal. I really loved this.

  • Sherry
    2018-11-06 23:26

    Really, really good. Ogeretsu Tanaka's stories always feel so real and never superficial to me, not only because of the story itself but because of the art. The way the emotions are displayed through words and drawings feels so authentic. The story has many different facets, there's cute moments, happy moments, sad moments, fearful moments and they are always brought together exceptionally well.

  • Min Li Li
    2018-10-24 04:26

    Bir sahnede Taichi'ye acayip kızdım. -_-Onun dışında çok tatlı bir mangaydı.Nao zaten favorim,şapşalım ya. :D

  • donna
    2018-11-19 01:35

    Nice, cute read. It kept me up for hours, but it was worth every second. A story of past lovers trying again, the two find that they still have reasons to hold back from the relationship and giving it justice. It tackles issues such as starting a family, personal views as well as that of their families. With the two only being in college, it's always the question of 'What is going to happen after this?'While I thought it would be a simple and short read, NO. This author had a few kinks to throw into it for me at the end, and I appreciate not really knowing where it is going to go next. My heart not be able to with all the angst. In the end, love will prevail.

  • Natalia Soldevila
    2018-11-20 01:29

    Son dos boludos, pero se aman :') Lo que me jode es que al inicio era un solo tomo pero en unos meses (noviembre) sacan otro y yo como: "WHY?" Que van a hacer para ese tomo? No me hagan llorar maaaaaas D;

  • Keishla
    2018-11-07 00:27

    I would love to stop reading BL manga and read some other stuff, but I don't think I can! Since I have nothing else to do after #HurricaneMaria, I've been just catching up on some old and new manga and I haven't been disappointed so far.

  • Aimuni
    2018-11-02 03:32

    when will I ever get a boyfriend, i wonder

  • Anne
    2018-10-30 04:18

    1st: mature audiences only. very graphic content.2nd: idk. there was one particular scene that bothered me a lot. trigger warning for physical violence and rape. it was addressed in some way, but never correctly in my opinion. also, the communication was so damn lack luster ...i have mixed feelings on this.

  • Evanscifilvr
    2018-11-18 06:09

    This took a turn that made me uncomfortable

  • Jane
    2018-10-29 04:32

    Coole Story, schön und sehr gekonnt gezeichnet.

  • Shivani006
    2018-10-31 02:21

    I've read this 10 times already. I need help.

  • duniamimpigie Anggi
    2018-11-08 05:31

    Hmmmm... ternyata saya belum pernah masukin buku-buku Ogeretsu Tanaka ke rak GR saya ya? Padahal saya udah baca banyaaaaak banget, mungkin hampir semuanya haha. Kepincut artwork-nya, maklum.Dua bintang itu... kayaknya dipicu: 1. Saya udah bosen dengan Tanaka yang karya-karyanya stagnan; 2. Saya gak suka tema "gak bisa move on" sekaligus "putus-nyambung-putus-nyambung" yang digabungin dalam satu cerita.Kayaknya saya udah kebanyakan baca karya-karya Tanaka, makanya bosen. Lagian dia ini tipe pengarang yang ternyata "gitu-gitu aja". Emang sih secara artwork dia unggul banget, untuk genre BL terutama, tapi sayangnya... pembaca tuh bisa dengan mudah "menerka" ke mana plot cerita akan mengarah hanya dengan membaca 2-3 karyanya. Makanya saya bilang Tanaka itu "stagnan": plot, konflik, karakteristik tokoh, semuanya mirip-mirip antara karyanya yang satu dengan karyanya yang lain.Saya bisa dengan gampangnya bilang cerita ini: "Just like another Tanaka's".Mungkin kalau karyanya yang lain masih bisa saya kasih 3 bintang, tapi yah yang ini... putus-nyambungnya itu loh yang bikin saya gak tahan. Kebanyakan drama. Ugh.Ditambah lagi: Escape Journey ini dibikin SEKUEL!!! YAAMPUN!! Seriuuuuussss???Saya khawatir lama-lama si Tanaka ini bakal jadi "Takarai Rihito kedua" yang kemakan popularitas =_____=a Pasti dia maksain bikin sekuel gara-gara saking naik daunnya dia saat ini. Masalahnya, Escape Journey gitu looooh!!! Yang sepanjang satu buku ini aja udah capek saya baca putus-nyambung-putus-nyambungnya, mau dibikin drama baru dengan nambahin satu tokoh baru--yang ngerinya bakal jadi roda ketiga!!! Uwooooorghhh!!! Udahlah, capek saya ngikutin cerita ini--kalau emang bener dugaan saya nantinya. Pasti bakal jadi drama everywheeeerrrreeee ||orzzzzzGak, saya gak yakin mau capek-capek baca lanjutan cerita ini, terima kasih :"DSaya harap Tanaka bisa bikin variasi untuk karya-karyanya mulai sekarang. Kalau tetep stagnan kayak gini, pembaca tipe moody-an kayak saya bakalan melengang pergi dari dia.

  • mw138
    2018-11-15 07:22

    This is a sweet story about former boyfriends who slowly rekindle their friendship and love for one another. I really enjoyed the drawings, especially Naoto's exuberant expressions. There is a little angst in the story, but nothing too overwhelming. Occasionally I found myself a little lost because things would happen so rapidly when switching from scene to scene. I recommend this if you're looking for a nice, relatively uncomplicated read.For more yaoi manga reviews, visit Slashsessed.

  • Genesis Princesita
    2018-11-19 02:20

    I cried and I laugh and I started to cry again! I mean seriously this is so damn beautiful.

  • Ezra Farnese
    2018-11-22 02:18

    I'm really irked with what happened in the middle between Hase and Naoto. I don't approve of non-con situations, and for it to be brushed off so easily rubs me the wrong way.