Read Dah Kata Daaah! by Liana Afiera Malik Online

dah-kata-daaah

Shahbudin dot com KENAPA MDB HENDAK DITUTUP ADAKAH Demikian Allah memperbodoh bodohkan golongan pendusta sedang mereka tidak sedari Najib telah membandingkan makanan dirinya sendiri dengan makanan haiwan dan kemudian para pencacainya terus menjadikannya modal dengan membuat perbandingan pada perkara yang sama dan mempertahankannya. Bolu Kukus Mekar Tips Akhirnya Ngakak Juga Just Try Bolu kukus, kue dari jaman nenek dan kakek kita ini memang tak lekang oleh waktu dan jaman Sejak saya masih kecil hingga sekian puluh tahun kemudian kue ini tetap banyak dijual dan mudah dijumpai di pasar maupun toko kue, tidak pernah sepi akan peminat. Review Swatch Wardah Exclusive Matte Lip Cream Stay power dari lip cream ini cukup terbilang sempurna, dapat bertahan seharian tanpa perlu untuk touch up ulang Hanya saja kalau lip cream ini diajak makan, lipstcik dibagian dalam akan terlihat menghilang atau kata lainnya sedikit grepes grepes gitu.

...

Title : Dah Kata Daaah!
Author :
Rating :
ISBN : 983893545X
Format Type : Other Book
Number of Pages : 158 Pages
Status : Available For Download
Last checked : 21 Minutes ago!

Dah Kata Daaah! Reviews

  • Nur Khadijah
    2018-11-02 19:51

    ok jerr... zaman skool leh layan... x sebest 1st series Yo Yo...

  • Yazlina Saduri
    2018-10-16 20:27

    Dah Kata Daaah! adalah buku keempat dalam siri Yoyo LAM. Kisah dua beradik kembar Tengku Ain Yohanna dan Tengku Ain Yohanni, bermula sari migration mereka dari US balik ke Malaysia masa berumur 11 atau 12 tahun (Ehh Iye Ke Ni!), kenakalan tahap memeningkan kepala ramai yang jadi mangsanya, sehingga terpaksa dibuang sekolah, sambung nakal tapi dah ada perubahan ke arah positif dengan disiplun dan didikan komuniti Sekolah Tunas Wawasan (1, 2, 3 I Love You) hingga 14 tahun (Jealous La Pulak). Dalam buku Dah Kata Daah mereka telah menginjak lebih matang malah bersedia walaupun masih ada lagi kerenah kebudak-budakan maklumlah baru 15tahun. Banyak sungguh episod suka duka ... ada nada serious, nasihat dan lawak giler cool. Ni contoh sebelum kisah sedih bermula. Sedih sangat dan sungguh tak sangka ; multiple major twists. "Kau kena ingat, kita ni manusia akhir zaman. Masa selalu berlari pantas meninggalkan kita. So janganlah kau bertelagah dengan masa sebaliknya kau kena tolerate. Barulah kau berjaya mengawal masa kau sendiri", nasihat Koyok kepada Yonna.Kata-kata hikmat kembar YoYo "Study biar lepak, result biar gempak". Yang ni kelakar... "Ewah, balas dendam nampak? Tak ada masa lain naj bergurau? Don't make me blow up nanti my blood go up stairs, I tear-tear you to pieces". Yonni bengang kat kakaknya Yonna.

  • Ezzatularny
    2018-11-11 18:36

    this book is really awesome

  • Syafiqah Rashid
    2018-11-14 17:45

    (SPOIL ALERT) Sigh. Sakit hati aku baca protagonist punya emotional rollercoaster. Sikap Yonna and Yonni yg suka menjawab + sekejap matang + sekejap jadi keanak-anakkan neh buat kadang-kadang rasa nak label je minah bajet mat salih kepoh with emotion problem.Masa part Kuzer menggatal dengan kanak-kanak jual bunga dengan teddy bear, sumpah ada bau-bau pedophilia tapi tidak ku endahkan sebab atas dasar *oh well, lawak kot*. Part Yonni tanya Fikri yg mamat tu realize atau tak yg dia tu couple dengan budak bawah tahun buat aku gelak sinis. *though supposedly scene tu scene sedih jiwang*Ada jugak aku perasan arwah punya penulisan ada error here and there tapi ku teruskan jua membaca. Satu bintang untuk pengajaran cerita. Malas nak sebut satu-satu tapi ini sahaja penyebabkan kenapa dapat satu markah.